معرفی ۱۰ فروشگاه برتر خرید قطعات الکترونیکی

تمام محصولات فروشگاه کلیتک را در یک نگاه ببینید

  جهت درج تبلیغات تماس بگیرید  

امروزه تامین قطعات الکترونیکی یکی از مهم ترین نیازهای هر کشوری می باشد که یا در داخل آن کشور تولید می شود و یا از کشورهای دیگر وارد می گردد. در زمینه فروش قطعات الکترونیکی اورجینال تقریبا می توان گفت تمامی این محصولات توسط واردات قطعات الکترونیکی از کشور های دیگر می باشد و ما در این زمینه مصرف کننده ایم. پیشرفت تکنولوژی و هوشمند شدن ابزارآلات و تجهیزاتی که در شغل های متفاوت استفاده می شود موجب شده تا قسمت مهمی از آن را تجهیزات الکترونیکی تشکیل دهد و اگر تامین و سفارش قطعات الکترونیکی به درستی انجام نشود تولید کنندگان فلج خواهند شد و چرخه ی اقتصادی کشور به خطر خواهد افتاد. دقیقا همان بلایی که تحریم ها بر سر کارخانه جات کشورمان آورده است. از همین رو همیشه شرکت هایی به تولید یا واردات قطعات الکترونیکی می پردازند و نبض بازار را در دست دارند. با این تفاسیر اهمیت خرید قطعات برد الکترونیکی اورجینال بسیار بالاست. در زیر اسامی انواع قطعات الکترونیکی به همراه توضیحات اجمالی بیان شده است که توصیه می کنیم قبل از مشاهده لیست قیمت قطعات الکترونیکی و خرید قطعات الکترونیکی حتما مطالعه کنید. این مقاله با توجه به تجربه ی چند ساله شرکت کلیتک که در زمینه تولید قفل دیجیتال فعالیت دارد گردآوری شده است.

فروش قطعات الکترونیکی
فروشندگان اصلی قطعات الکترونیکی چه کسانی هستند؟

قطعات الکترونیکی چیست؟

قطعات الکترونیکی چگونه به وجود آمدند؟ لامپ های خلاء اولین قطعات الکترونیکی بودند که تا دهه ۱۹۸۰ در زمینه الکترونیک وجود داشتند و بعد از آن قطعات نیمه هادی جای خود را در این صنعت باز کرد. به مرور و با پیشرفت علم، قطعات الکترونیکی بسیار کوچک شدند و به اشکال امروزی خود در آمدند که در اصطلاح به آنها قطعات دیپ و یا قطعات اس ام دی می گویند. در فهرست زیر به زبان ساده با چند نمونه از قطعات الکترونیکی پرکاربرد آشنا می شویم.

  • مقاومت الکتریکی: مقاومت قطعه ای می باشد که برای کنترل جریان ورودی مدار از آن استفاده می گردد. این قطعه بسیار پر کاربرد و ارزان قیمت می باشد. شاید بتوان خرید مقاومت الکتریکی را جزو خرید قطعات الکترونیکی ارزان به شمار آورد.
    مقاومت الکترونیکی
  • خازن الکتریکی: قطعه ای است برای ذخیره انرژی الکتریکی که این کار را با استفاده از دو صفحه ی الکتریکی خود انجام می دهد. خازن مدل های مختلفی دارد. به بعضی از این خازن ها بشکه ای گفته می شود و این دسته معروف ترین مدل خازن ها هستند. نام دیگر این دسته خازن الکترولیتی می باشد. برای خرید خازن الکتریکی باید به ولتاژ و ظرفیت خازن دقت کنید.
    خازن الکتریکی
  • دیود: دیود وسیله ای برای یکسو کردن جریان الکتریکی است. این قطعه الکترونیکی بسیار پر اهمیت است. دیود از لحاظ ظاهری تقریبا شبیه مقاومت است. فروش دیود در مدل های مختلفی صورت می گیرد. برای خرید دیود باید به شماره ای که روی آن نوشته شده است دقت کنید تا دقیقا همان دیودی را بخرید که با ولتاژ و جریان مدار شما سازگاری دارد.
    دیود الکترونیکی
  • ال ای دی: این قطعه الکترونیکی نوعی دیود نوری می باشد که با اعمال ولتاژی در حد ۱ تا ۳ ولت از آن نور ساطع می شود. فروش ال ای دی در سایزها و ولتاژهای متفاوتی صورت می گیرد. پس هنگام خرید ال ای دی به سایز و میزان نوری که نیاز دارید توجه کنید.
    ال ای دی نورانی
  • ترانزیستور: ترانزیستور نوعی کلید الکترونیکی هم به شمار می آید و خاصیت تقویت جریان را به عهده دارد. از این قطعه الکترونیکی هم برای قطع و وصل جریان در مدار الکترونیکی استفاده می شود و هم برای تقویت جریان. با ساخت ترانزیستور انقلابی در صنعت الکترونیک به وجود آمد و حجم مدارهای الکترونیکی به شدت کاهش یافت. بنابراین پس از مراجعه به مرکز فروش ترانزیستور و قبل از خرید ترانزیستور حتما به شماره و مدل نوشته شده روی آن توجه کنید.
    ترانزیستور الکترونیکی
  • رگولاتور: کلمه ی regulator برگرفته از فعل regulate به معنای تنظیم کرده است. رگولاتور وظیقه ی تنظیم ولتاژ در مدار را به عهده دارد و دارای خروجی مشخصی می باشد. مثلا می توان به آن ۱۲ ولت داد و از آن ۵ ولت تحویل گرفت. فروش رگولاتور در مدل های مختلفی و با توان های متفاوتی صورت می گیرد. بنابراین قبل از خرید رگولاتور به قدرت و ولتاژ آن توجه نمایید.
    رگولاتور الکتریکی
  • آی سی: IC یا مدار مجتمع مغز یک مدار الکترونیکی به شمار می آید و می توان از آن استفاده های متفاوتی کرد. معمولا آی سی ها قابلیت برنامه پذیری هم دارند. به همین دلیل دست طراح برای طراحی مدار مورد نظرش کاملا باز است. فروش آی سی با کیفیت های متفاوتی در بازار انجام می شود که بسیار بسیار حائز اهمیت می باشد. قبل از خرید آی سی حتما از اورجینال بودن آن مطمئن شوید تا در آینده مدارتان با مشکلات جدی رو به رو نشود.
    آی سی
  • ال سی دی: LCD یک نمایشگر می باشد که می توان روی آن اعداد و حروف متفاوتی را برای متوجه ساختن شرایط پیش آمده به کاربر نشان داد. ال سی دی گرافیکی یکی از رایج ترین مدل ها در بازار می باشد. فروش ال سی دی در رنگ های مختلفی انجام می شود. قبل از خرید ال سی دی به رنگ صفحه آن توجه کنید.
    ال سی دی الکترونیکی
  • میکروسوییچ: کلید های الکترونیکی کوچکی هستند که در مدارها از آن استفاده می شود و انواع مختلفی دارد. مثل میکروسوییچ فشاری یا میکروفونی. فروش میکروسوییچ با کیفیت های مختلفی صورت می گیرد. هنگام خرید میکروسوییچ به سایز دقیق و کیفیت آن توجه نمایید.
    میکروسوییچ الکترونیکی
  • بازر: بازر یا بیزر قطعه ای است که با صدایی که از خود ایجاد می کند می تواند نشانه های مختلفی را به سمع کاربران برساند. در داخل بازر الکترونیکی از ترانزیستور و یک صفحه فلزی استفاده شده است. اگر به دنبال صدای خوبی هستید حتما از فروشنده قطعات الکترونیکی بخواهید تا برند معتبری را به شما معرفی نماید.
    بازر یا بیزر الکترونیکی
  • رله: رله یا کلید الکتریکی برای قطع و وصل کردن خروجی مدار استفاده می شود و می توان از آن به عنوان کلید فرمان پذیر یاد کرد. قدرت رله ها متفاوت می باشد و متناسب با کاربردی که در مدار الکترونیکی دارد آن را انتخاب می کنند. به طور مثال رله ای که در مدارات مخابراتی استفاده می شود بسیار ظریف تر از رله های صنعتی می باشد. قبل از خرید رله به مشخصات آن توجه نمایید.
    رله الکتریکی
  • ترمینال: معمولا در ورودی و خروجی بردهای الکترونیکی و برای اتصال سیم های ورودی و خروجی به کار می رود. ترمینال در سایز های مختلف و معمولا در دو رنگ سبز و آبی وجود دارد. هنگام انتخاب ترمینال حتما به سایز آن توجه کنید. چون سایزهای بزرگ تر جریان و ولتاژ بیشتری را تحمل می کنند.

معرفی ۱۰ مرکز برتر فروش قطعات الکترونیکی سال ۱۴۰۲

۱- شرکت آرا الکترونیک:

شرکت آرا الکترونیک در سال ۱۳۶۷ با هدف تامین قطعات الکترونیکی مورد نیاز شرکت های تولیدی فعال در سطح کشور تاسیس شد و هم اکنون یکی از بزرگترین وارد کنندگان و توزیع کنندگان قطعات الکترونیکی در کشور به شمار می آید. این شرکت واقع در مرکز خرید قطعات الکترونیکی تهران می باشد.

۲- فروشگاه ایران الکترونیک:

فروشگاه قطعات و تجهیزات الکترونیکی ایران الکترونیک در زمینه تامین قطعات مصرفی در سیستم های هوشمند سازی، تجهیزات رباتیک و دستگاه های اندازه گیری فعالیت دارد. کیت های آموزشی و کاربردی این فروشگاه با قیمت های بسیار مناسبی در اختیار کاربران قرار می گیرد و همین قضیه موجب مشهور شدن این برند شده است.

۳- فروشگاه نیکجو الکترونیک:

شرکت نیکجو الکترونیک از سال ۱۳۹۱ مشغول به واردات قطعات اورجینال الکترونیکی به کشور می باشد و با تیم فروش خوب و قیمت های منصفانه اش توانسته است رضایت خرده فروشان را در سطح کشور جلب نماید. اوج کار این شرکت وارد کننده زمانی بود که در شهرستان های بزرگی مثل اصفهان چنین شرکت هایی وجود نداشت. این فروشگاه در مرکز خرید قطعات الکترونیکی اصفهان واقع شده است.

۴- مجتمع الکترونیک پایا:

پایا الکترونیک در سال ۱۳۵۸ با هدف وارد کردن قطعات الکترونیک به کشور، جهت تامین قطعات شرکت های تولیدی داخل کشور، از کمپانی های معتبر دنیا، آغاز به کار کرد. شرکت پایا طی این مدت توانسته گام های بزرگ و شایسته ای در این امر بردارد و به موفقیت های بزرگی برسد. اینک پس از گذشت سالها تلاش و کوشش، پایا بعنوان یکی از بزرگترین مراکز تهیه و توزیع قطعات الکترونیک در ایران به شمار می آید. بنابراین اگر به دنبال خرید قطعات الکترونیکی کمیاب هستید حتما به این مرکز خرید قطعات الکترونیکی مراجعه نمایید.

۵- فروشگاه قطعات الکترونیک پایتخت:

پایتخت الکترونیک چند سالی است که در زمینه تهیه انواع ماژول های الکترونیکی، سنسورها، کیت های آموزشی و بردهای مونتاژ شده فعالیت می کند و شرکتی با اعتبار بالا در این زمینه می باشد. پایتخت الکترونیک در مرکز خرید قطعات الکترونیک تهران مستقر می باشد.

۶- شرکت الکترونیکی الو ترانس:

الو ترانس از سال ۱۳۸۴ کسب و کار خود را در زمینه طراحی و تولید ترانس های الکتریکی آغاز نمود و در سال ۱۳۸۹ گستره فعالیت خود را به سمت تهیه قطعات الکترونیکی سوق داد. هم اکنون این شرکت با ارائه خدماتی نظیر طراحی فیبر مدار چاپی در کنار اهداف اصلی خود توانسته است مشتریان زیادی را از سطح کشور جذب نماید. این مجموعه هم اکنون در مرکز خرید قطعات الکترونیکی کرج فعالیت دارد.

۷- مرکز فروش قطعات الکترونیکی چهره:

چهره الکترونیک نامی آشنا برای کسانی است که در مراکز فروش قطعات الکترونیک به دنبال قطعه مورد نظر خود هستند. مهم ترین عامل موفقیت این فروشگاه قابل اعتماد بودن کادر فروش آن می باشد. این مرکز یکی از کامل ترین فروشگاه های قطعات الکترونیکی می باشد. چهره الکترونیکی در مرکز فروش قطعات الکترونیکی تهران یعنی خیابان جمهوری واقع شده است.

۸- فروشگاه قطعات الکترونیکی مکاترونیک:

مکاترونیک یکی از کامل ترین سایت های فروشگاهی قطعات الکترونیکی می باشد. این مجموعه قطعات خود را با دسته بندی و چینشی منظم در اختیار خریداران قرار می دهد تا در کمترین زمان بتوانند به خواسته های خود برسند. اگر به دنبال خرید آسان می باشید حتما از این فروشگاه بازدید نمایید.

۹- مرکز خرید قطعات الکترونیکی پارت جو:

وب سایت پارت جو نوعی موتور جست و جو در بین فروشگاه های قطعات الکترونیکی می باشد که هدف آن کمک به مهندسین و سازمان هایی است که به دنبال قطعات الکترونیکی مورد نظر خود می گردند. پارت جو موجودی فروشندگان را بررسی کرده و نتیجه را به صورت سازمان یافته به کاربران اعلام می کند. این شرکت کار سخت تامین قطعات کم یاب را برای کاربران آسان می نماید.

۱۰- فروشگاه اینترنتی آفتاب رایانه:

شرکت آفتاب رایانه در سال ۱۳۸۳ با هدف تهیه و تولید نرم افزار شکل گرفت و در سال ۱۳۹۰ به سمت واردات قطعات و ماژول های الکترونیکی پیش رفت. هم اکنون این شرکت با جمع آوری مجموعه کاملی از ماژول ها و بردهای مورد استفاده در رباتیک و الکترونیک جایگاه خوبی را بین فروشگاه اینترنتی قطعات الکترونیک کسب نموده است.

تست قطعات الکترونیکی

برای آزمایش قطعات مهم و رایج الکترونیکی در مدارها تنها تجهیزات مورد نیاز یک مولتی متر با قابلیت آزمایش سیگنال صوتی یا تست دیود است. در انتهای هر بخش مثالی از یک قطعه سوخته وجود دارد اما توجه داشته باشید که در صورت خرابی ظاهر قطعات همیشه تغییر چشمگیری نمی کند. ممکن است با چشم متوجه آسیب دیدن قطعه نشوید. بنابراین برای یافتن قطعه ناسالم باید از روش های زیر استفاده کنید.

۱- تست مقاومت الکتریکی:

برای اینکه متوجه شوید مقاومت سوخته است یا نه ابتدا سلکتور مولتی متر را روی حدود اهم مقاومت مورد نظر قرار دهید و بعد دو سر پروپ را به دو سر مقاومت اتصال دهید. اگر مولتی متر عددی نشان داد یعنی مقاومت سالم است و اگر عددی نشان نداد یعنی مقاومت سوخته است. البته باید توجه کنید که انگشتانتان با قسمت فلزی پراپ اتصال پیدا نکند.

تست خازن الکترونیکی:

معمولا تست خازن با مولتی متر به صورت دقیق انجام نمی شود. در برخی موارد خراب بودن خازن با چشم هم قابل تشخیص می باشد. مثلا در خازن های الکترولیتی قسمت بالایی خازن که رنگ آلومینیومی هم دارد پف می کند و از حالت طبیعی خود خارج می شود. یا در برخی موارد دیگر پس از خراب شدن خازن مواد شیمیایی که درون آن قرار گرفته از دچار نشتی می شود و روی برد چکه می کند.
اما در هر صورت اگر بخواهیم با مولتی متر تست خازن را انجام دهیم ابتدا سلکتور مولتی متر را روی حالت مگا اهم قرار می دهیم و بعد پراب ها را به پایه های خازن الکترولیتی متصل می کنیم. در این حالت باتری مولتی متر خازن را شارژ می کند و عددی که روی صفحه مولتی متر نمایش داده می شود باید در محدوده مگا اهم باشد. اگر این حالت اتفاق افتاد معمولا خازن سالم می باشد. اما اگر عددی که نمایش داده می شود صفر باشد یعنی خازن خراب شده است.
راه دیگر برای تست خازن با مولتی متر این است که ابتدا سلکتور را روی حالت تست دیود یا تست بوق قرار دهیم و بعد پراپ ها را روی پایه های خازن بگذاریم. اگر مولتی متر به صورت لحظه ای بوق بزند یعنی خازن سالم است و اگر به صورت ممتد بوق بزند یعنی خازن اتصال کوتاه و خراب شده است.